Commercial Postcode Loterij opgenomen in IJmuiden

Sneeuw, versierde huizen, bekende Nederlanders en de rode Miljoenenjacht-truck. De wijk tussen de Lange Nieuwstraat en de Kennemerlaan stond dinsdagavond in het teken van tv-opnames voor de Nationale Postcode Loterij.

Helaas voor de bewoners ging het niet om het uitdelen van de gouden cheques, maar was IJmuiden uitgekozen als opnamelocatie voor de decembercommercial van de Postcode Loterij. Alle ambassadeurs waren aanwezig: Caroline Tensen, Martijn Krabbé, Winston Gerschtanowitz, Quinty Trustfull, Nicolette van Dam en natuurlijk Gaston Starreveld.

Meerdere huizen in de Burgemeester Rambonnetlaan, Vareniusstraat en de Alexander Bellstraat waren versierd om een winterse sfeer te creëren. Bij de opnames waren ongeveer 200 mensen betrokken, variërend van verkeersregelaars tot cateringmedewerkers.

Het was de tweede keer in korte tijd dat er opnames werden gemaakt voor de commercial van de Postcode Loterij. Twee weken geleden werd er onder meer gefilmd in de Stephensonstraat, Napierstraat en Daltonstraat. (foto: Machiel Kraaij)