Bunch Burgers & Lunch opent ijssalon aan Lange Nieuwsstraat

IJmuiden – Bunch Burgers & Lunch heeft een nieuwe ijssalon geopend. Bunch IJsje is gestart in de kiosk aan de Lange Nieuwstraat 449b tegenover de huidige locatie van Bunch. Bezoekers kunnen er kiezen uit maar liefst 36 smaken schepijs. De smaak van het ijs is vertrouwd, want het komt van De IJscompagnie en was tot voor kort ook in Driehuis te verkrijgen.

Kim Kassing van Bunch vertelt: ,,We wilden al langer uitbreiden en een ijssalon is altijd al een droom van ons geweest. Toen bloemist Peter van de Berg ging stoppen, zijn we meteen in actie gekomen.’’ Kim nam contact op met De IJscompagnie en binnen een uur zat ze er aan tafel voor het eerste gesprek. Samen met haar vader Evert Kassing en tweelingzus Sacha Kassing begon ze vervolgens aan het opknappen van de kiosk tot kleurrijke en feestelijke ijssalon.

,,Bunch staat voor een vrolijke uitstraling en de beste verse producten. Dat deden we al met onze burgers, broodjes en friet en nu ook met ons ijs’’, zegt Sacha Kassing. Bunch IJsje is zeven dagen per week geopend. ,,IJmuiden is nu helemaal klaar voor de zomer’’, aldus de zussen Kim en Sacha. (Foto: aangeleverd)