Benefiettoernooi United for Dennis groot succes

Vorige week zaterdag vond het benefiettoernooi United for Dennis plaats bij VV IJmuiden. Dit toernooi was op initiatief van Sam ’t Hart, de zoon van Dennis, georganiseerd met de fantastische medewerking van de voetbalclub.

Dennis is ernstig ziek en moet naar Amerika om daar zijn laatste strohalm te pakken om weer een normaal leven te krijgen. Een leven waarbij je gewoon normaal kunt functioneren, gewoon langs de zijlijn kunt staan om je kind aan te moedigen en niet 23 van de 24 uur op bed moet liggen om de pijn enigszins te onderdrukken.

Sam wilde graag iets doen voor zijn vader en dat is gelukt! Het was een fantastische dag met mooi weer en een leuke sfeer. ‘s Ochtends waren er 12 teams van de categorie JO-11 uit de gemeente Velsen en zelfs een team uit Den Haag. Naast het voetbal kon iedereen zich ook vermaken met een gatendoel, een loterij en werd er geschminkt. Ook de suikerspinnen, popcorn en gebakken vis vonden gretig aftrek.

’s Middags waren de senioren aan de beurt, waarbij de oudgedienden van het zevende (het team waar Dennis vroeger zelf voetbalde) elkaar hadden opgezocht en ook een team hadden geformeerd. Deze mannen, die al jaren niet meer voetballen, wilden Dennis op deze manier een hart onder de riem steken. Veel momenten op deze dag deden denken aan de film All Stars.

De opbrengst van het toernooi komt ten goede aan de stichting United for Dennis. Deze stichting heeft als doelstelling om Dennis weer een normaal leven te geven. Een leven waarbij hij Sam weer langs de zijlijn kan aanmoedigen!

Zie ook www.unitedfordennis.nl of www.facebook.com/unitedfordennis.