Assistent De Nooijer per direct gestopt bij Telstar

Assistent-trainer Dennis de Nooijer heeft zijn contract ingeleverd bij Telstar. De voormalig profvoetballer laat weten dat het  het assistentschap hem op dit moment niet past.

Algemeen directeur Pieter de Waard: ,,De afgelopen negen maanden hebben wij met Dennis samengewerkt. We hebben hem leren kennen als een vrijdenker. Een man die mede daardoor als een voet in een maatschoen bij onze club past. Een perfect match. Dennis was een voetballer waar ik graag naar mocht kijken en over wilde lezen. In zijn voetbalcarrière maakte hij bewuste keuzes, een zeldzaamheid in onze wereld. Hij is een creatieve, een spontane gozer. Een oprechte vent. Eerlijk en recht door zee. Ik was meer dan verheugd toen Michel Vonk midden april vertelde dat we in Dennis een nieuwe assistent hadden gevonden.”

,,Vanmorgen werd mijn beeld van hem bevestigd”, vervolgt De Waard. ,,Voorzitter, zei hij, ik kan niet langer doorgaan. Zijn motivatie was weldoordacht en klonk als een klok. Ik ben er doodziek van. De keuze die hij maakt vind ik echter stoer en dapper. Daar heb ik respect voor en maak een diepe buiging. Sneu vind ik het wel voor onze jongens, Michel, zijn staf en de club. Gelukkig hebben wij voor hetere vuren gestaan, hier slaan we ons doorheen. Namens alle betrokkenen dank ik Dennis en wens hem een hoopvol tot ziens.”

Dennis de Nooijer: ,,De afgelopen tijd heb ik nagedacht over dit besluit. De conclusie is dat het assistentschap mij op dit moment niet past. Ik heb met alle plezier bij de club gewerkt. Het beeld wat ik van Telstar heb gekregen is dat er een professionele organisatie staat. Spelers en technische staf kunnen in alle rust werken. Daarbij wordt de mens en het plezier niet vergeten. Ik wil Telstar, Michel Vonk, de technische staf en medewerkers bedanken dat zij mij deze kans en het vertrouwen hebben gegeven om bij de Witte Leeuwen te mogen werken.” (foto: 1963 Pictures)