Anthony Correia langer hoofdtrainer van VV IJmuiden

VV IJmuiden heeft de samenwerking met Anthony Correia met in ieder geval één jaar verlengd. Het bestuur van de voetbalvereniging is erg blij dat de IJmuidenaar heeft bijgetekend als hoofdtrainer.

Anthony wordt door het bestuur en de spelers zeer gewaardeerd omdat hij zowel het technische, tactische én het menselijke aspect goed in het oog heeft en houdt. Hierdoor kan hij gebeurtenissen op het veld en daarbuiten op waarde schatten en meenemen in zijn beleid en beslissingen.

Ook de prestaties die Anthony dit seizoen met zijn elftal neerzet, zijn boven verwachting goed. Kortom, iedereen bij VV IJmuiden is in zijn nopjes dat de oud-Telstar speler volgend seizoen de zwart-witte kant van Sportpark Schoonenberg blijft versterken.

Aankomende zaterdag hoeven Correia en zijn mannen nog even niet aan de bak in de competitie. Zij kunnen zich gaan opmaken voor de belangrijke wedstrijd op 4 maart tegen Kagia, de nummer drie van de ranglijst.

Er staan echter wel wedstrijden op de planning bij Schoonenberg. In totaal worden er vier thuiswedstrijden gespeeld: het 3e, 5e, 7e, 8e, 9e en de vrouwen mogen zaterdag het gras betreden. Hekkensluiter IJmuiden 8 gaat in een heuse derby de strijd aan met het tweede elftal van SVIJ dat op een negende plaats staat. Het verschil tussen de IJmuidense club betreft vier punten. De elf van IJmuiden moeten dus in staat zijn punten te pakken van hun rood-witte concurrenten.

Ook staat er een VV IJmuidens-clash op het programma. Laatste in de rij IJmuiden 9 neemt het op tegen hun clubgenoten IJmuiden 7 die op de achtste plaatst staat.