Kerstsamenzang in Santpoort-Noord gered

De traditionele kerstsamenzang om de kerst in te luiden zal ook dit jaar weer plaatsvinden op 24 december om 24.00 uur op het Broekbergenplein in Santpoort-Noord.

Een gelegenheidskoor van Zanggroep Voices en een kerstcombo van Muziekvereniging Soli zullen samen voor de begeleiding zorgen. ,,Het leek er even op dat de kerstsamenzang niet door kon gaan omdat er geen sponsor was, maar gelukkig zijn we mede door de publiciteit in de lokale media gered door de sponsor Assurantiekantoor Nieuwland & Aarts uit Santpoort. We zijn heel blij dat we deze traditie onverminderd door kunnen zetten. Volgende jaren zal opnieuw moeten worden bekeken hoe we deze organisatie financieel draaiende kunnen houden.’’

Ter verhoging van de sfeer op het Broekbergenplein bezoekers verzocht een lichtje/kaarsje mee te brengen. Uiteraard is de glühwein en warme chocolademelk weer gratis. Muziekvereniging Soli hoopt deze samenzang nog jaren te kunnen blijven organiseren en daarbij rekenen zij ook een beetje op uw vrijwillige bijdrage!