Jayson (3) beleeft Opkikkerdag vol verrassingen

Voor de 3-jarige Jason uit Velsen-Noord en zijn gezin werd het afgelopen zaterdag een hele bijzondere dag. Jayson is langdurig ziek en was aangemeld bij Stichting Opkikker om samen met zijn zus Jazz (5) en zijn ouders een dag vol verrassingen te beleven. Hierdoor kon het gezin de dagelijkse zorgen voor even helemaal vergeten en lekker genieten.

De ziekte van Jayson heeft impact op het hele gezin. Daarom nam Stichting Opkikker ze zaterdagochtend mee naar een wereld waar die ziekte even géén hoofdrol speelt: de unieke Opkikkerwereld. Met een persoonlijk programma en persoonlijke begeleiding werd het een dag om nooit meer te vergeten. Ze belandden in een ware sprookjeswereld, waar ze werden behandeld als vorsten. Ze werden op hun wenken bediend door de lakei en hofdame in het Opkikkerkasteel en aansluitend maakten ze, heel toepasselijk, een rondje in de koets. Het volgende programmaonderdeel was het bekijken van een heuse Opkikkervoorstelling, gevolgd door een professionele fotoshoot. Na een uitgebreide lunch kon het gezin zich uitleven in het zwemparadijs! De gezellige eindshow en een uitgebreid diner als afsluiter maakten de dag compleet.


Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Dat is precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Met een keten van kracht zetten ze zich elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Ze helpen met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Vandaag, morgen en volgend jaar. Zo wordt gebouwd aan een langdurige keten van kracht. Voor zoveel mogelijk gezinnen, zonder verlies van persoonlijke aandacht. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat iemand die belangeloos aandacht geeft. Samen maken ze het verschil in de levens die extra kracht en energie nodig hebben. Kijk op www.opkikker.nl voor uitgebreide informatie. (foto: aangeleverd)