Zebra Uitzendbureau op shirt Stormvogels

Dit seizoen siert het vertrouwde logo van Zebra Uitzendbureau en Zebra Techniek de shirts van het zondagelftal van IJVV Stormvogels.

Vertrouwt omdat een aantal jaren geleden Zebra ook al de trotse shirtsponsor was. In een aantrekkende economie zien directeur Henk Brandjes en de IJVV Stormvogels weer kansen in een hernieuwde samenwerking

Voor opdrachtgevers is Zebra Uitzendbureau al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner als het gaat om de inzet van tijdelijk personeel in de regio IJmond. Bedrijven kunnen bij hen terecht voor zowel hoger- als lager geschoold personeel in de sectoren administratie, bouw, horeca, productie en techniek. Voor hun opdrachtgevers zijn zij het hele jaar 24 uur per dag bereikbaar. Rondom de inleen van tijdelijk personeel nemen zij u alle administratie en werkgeversrisico’s uit handen.

Persoonlijke betrokkenheid staat bij hun hele team hoog in het vaandel. Voor uitzendkrachten staan zij gereed om voor gemotiveerde mensen een passende baan te vinden. In een persoonlijk gesprek kijken zij samen naar de wensen en de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Zebra de beste keuze. Zij zorgen voor direct persoonlijk contact. U een leuke baan, zij een tevreden klant.

Stormvogels en Zebra vinden elkaar in de waarden die hen beiden sterk maakt. Vertrouwen, openheid, sportiviteit en kwaliteit zijn hiervan zeer aansprekende kenmerken.