Week van het geld op de Beekvlietschool

Velserbroek – Van 25 tot 29 maart was het landelijk ‘de week van het geld’. Na de geslaagde actie van vorig jaar, wilde het sociaal wijkteam Velserbroek dit jaar weer een ludieke actie voor een basisschool op touw zetten, waarbij zij ook nog wat over geld en boodschappen doen konden leren. 

Dit jaar hebben zij een actie uitgezet voor groep 7, 7/8 en 8 van basisschool De Beekvliet uit Velserbroek. Met een mand vol boodschappen zijn zij de klassen ingedoken en mochten de leerlingen proberen te raden en berekenen wat de totale prijs van de volledige mand met inhoud was. 

Op 1 april zijn de winnaars bekend gemaakt. Dit zijn: Jesse Aardenburg uit groep 7, Steyn Heeremans uit groep 8 en Donny Overbeek uit groep 7/8. Het Sociaal Wijkteam wil basisschool De Beekvliet bedanken voor hun medewerking, het is een geslaagde actie geworden!

Het sociaal wijkteam is er voor iedereen. Men biedt ondersteuning voor jong en oud en bij allerlei vraagstukken. Alle teamleden hebben als basis een andere achtergrond waardoor zij als team een brede kennis hebben en dit inzetten in hun begeleiding. Doordat zij zich alleen richten op Velserbroek hebben wij een breed netwerk en goede contacten met de organisaties in Velserbroek. Men kan het teambereiken via het e-mailadres velserbroek@swtvelsen.nl of via het nummer 088-8876970. (foto: aangeleverd)