Wandelaars gezocht voor Vissenloop

U kent de vlag: Vissenloop IJmuiden, maar herkent u deze mensen ook? Zomaar een greep uit het voltallige bestuur. 

Deze mensen zijn zeer belangrijk om herkend te worden. Zij  brengen de sponsoren voor de Vissenloop aan. Zij zorgen dat de eerste euro’s al binnen zijn! Nico Stoker, Ardy Zwart en Fred van Dam.

Allemaal mensen met inzet voor KWF Kankerbestrijding. Maar ook inzet om IJmuiden en Velsen op de kaart te zetten. En daar zijn de sponsoren  heel hard voor nodig.

Maar wat zij  ook nog  missen zijn de wandelaars uit IJmuiden en de hele gemeente Velsen.  Wat zou het fijn zijn als nog veel meer mensen zich opgeven voor de wandeltocht van 22 mei.

Ouders en grootouders die  na afloop gezellig een gratis visje (voor elke deelnemer)  mee komen eten. Elkaar ontmoeten en weer oude bekenden zien.

De bestuursleden komen uit IJmuiden, Driehuis, Velsen- Zuid, Velserbroek, Santpoort en Haarlem. Laat u zien aan hen, ga wandelen en beloon hun inzet met een inschrijving.

Voor deze prachtige wandeling kijkt u op www.vissenloopijmuiden.nl.  Laat u misschien zelf sponsoren, of uw kleinkind.

Loten voor de loterij, die is opgezet door Maaike en Kirsten Bouwens uit Santpoort, kosten 1 euro per stuk. De opbrengst gaat uiteraard volledig naar KWF. Natuurlijk is ook dat alleen mogelijk met sponsoren!

En die vlaggen, een echte vlag voor IJmuiden, net als Santpoort, Spaarndam. U kunt hem kopen, voor 20 euro is hij van u. Wat zou het mooi zijn als heel IJmuiden blauw kleurt met de vlaggen. Kijk op de website voor alle gegevens. Mogen wij op u rekenen? Loopt u mee?