WADO-open gaat zaterdag van start

Fan van Roland Garros of Wimbledon? Dan mag het WADO-open in dat rijtje niet ontbreken!

Tennisvereniging LTC Brederode organiseert van zaterdag 2 juli tot en met zondag 10 juli weer één van de grootste tennistoernooien in de regio IJmond. Het WADO-open heeft zijn naam te danken aan hoofdsponsor Van Waalwijk van Doorn Makelaars-Taxateurs.

LTC Brederode is vanaf zaterdag ruim een week volledig in de ban van dit aantrekkelijke en altijd gezellige tennisevenement. Het tennispark is (per auto) te bereiken vanaf de Santpoortse Dreef via de afslag Kerkepad. Maar kom gerust lopend of op de fiets: ook via het Kerkepad of vanaf de Hagelingerweg via het fietspad tegenover de Biezenweg en vanaf Driehuis via het station.

Er wordt gespeeld in de speelsterktes 3 t/m 9, in de categorieën single, dubbel en mixed. Er is een aparte leeftijdscategorie 35+. Ook veteranen kunnen hun hart ophalen tijdens het WADO 50+ toernooi, dat overdag van maandag 4 juli tot en met vrijdag 8 juli wordt gespeeld.

Een nieuw organisatieteam heet iedereen van harte welkom. Speel mee, kom kijken en geniet van spannende tennispartijen en van een geweldige catering. Zie ook www.ltcbrederode.nl.