Waardering voor vertrekkend hoofdsponsor WADO

Santpoort – Het WADO Toernooi bij tennis- en padelvereniging Groeneveen is een begrip in de wijde omtrek. Elk jaar in juli wordt een open toernooi en een 50-plus toernooi georganiseerd voor ruim vijfhonderd enthousiaste deelnemers. Al sinds 2004 met de ondernemers Van Waalwijk van Doorn Makelaars-Taxateurs als hoofdsponsor. Een dergelijke lange relatie mag best uniek genoemd worden.

Aan alle goede dingen komt echter een einde. De ondernemer heeft besloten andere accenten te leggen bij de sponsoractiviteiten. Afgelopen zaterdag vierden de vereniging en familie de jarenlange succesvolle samenwerking met elkaar. Mooie waarderende woorden werden over en weer uitgesproken. Door pater familias Gerjan Van Waalwijk van Doorn en zijn zoon Reinout voor de inzet van de vele vrijwilligers en immer verzorgde organisatie van het toernooi WADO. En even zoveel lovende woorden namens de vereniging aan het adres van de familie WADO.

Op de foto:
Als blijk van blijvende waardering ontving de familie een glas-in-lood-kunstwerk waarin de symbiose van sponsor en sportvereniging uitgebeeld is. (Foto: aangeleverd)