Vrouwenkoor Sparkle bestaat 20 jaar

Vrouwenkoor Sparkle bestaat 20 jaar. Dit jubileum wordt gevierd met twee avondvullende optredens op 6 en 7 oktober in het Witte Theater.

Vrouwen die van zingen houden en die met de optredens mee willen doen, kunnen zich nog tot de zomer aanmelden. In het repertoire van Sparkle vind je onder meer popsongs, musicalliedjes en filmmuziek.

Sparkle is een vrouwenkoor met 55 leden. Het is bijna 20 jaar geleden opgericht door Frank Anepool, die nog steeds dirigent en arrangeur van het koor is. De mooie arrangementen, het driestemmig zingen, de fantastische dirigent en last but not least de gezellige repetitie-avonden zijn voor de leden belangrijke redenen om bij Sparkle te zingen, zo blijkt uit een onlangs gehouden enquête. Frank zegt daarover dat hij ervan geniet om anderen iets te leren en om met elkaar wat moois op te bouwen. Of dat lukt, kun je zelf gaan beoordelen bij diverse optredens voorafgaand aan het jubileum, bijvoorbeeld tijdens het Havenfestival in juni dit jaar.

Aan het repertoire van de jubileumoptredens wordt dit jaar door het hele koor hard gewerkt. Elke woensdagavond (behalve in de schoolvakanties) wordt van 20.00 tot 22.00 uur gerepeteerd in De Hofstede in Velserbroek. Wil je weten of Sparkle Velsen voor jou een leuk koor is? Kom dan een keer langs om een avondje mee te zingen.

Meer weten? Mail naar zanggroepsparklevelsen@gmail.com.