Voor 5 euro naar Telstar-Helmond Sport

Vrijdagavond speelt Telstar alweer haar laatste wedstrijd van het seizoen. In het eigen Telstar stadion is Helmond Sport te gast. Telstar hoopt, samen met u, het seizoen feestelijk af te sluiten.

Alle kaarten voor de wedstrijd, Vak A/F en de Oost-tribune, zijn beschikbaar voor 5 euro. Jeugd, volwassenen en 65+, iedereen betaalt 5 euro om de wedstrijd bij te wonen. Via deze wijze hopen we met een vol stadion de competitie af te mogen sluiten. Niet geheel toevallig is 5 ook het aantal doelpunten dat Telstar in de laatste thuiswedstrijd wist te scoren (Telstar–RKC Waalwijk, 5-0).

De kaarten zijn vanaf donderdag tot aan de wedstrijd verkrijgbaar bij de stadionbalie en bij de kassahuisjes bij het stadion. Neem uw familie, vrienden, collega’s, vage kennissen of minnaar mee naar de wedstrijd.

Alle seizoenkaarthouders van Telstar krijgen na afloop van de wedstrijd bij het verlaten van het stadion een cadeau uitgereikt bij de verschillende uitgiftepunten. Op vertoon van uw seizoenkaart zullen wij u een cadeau geven waarmee u de komende periode zonder de Witte Leeuwen goed door zult komen. Ook zal er na afloop van de wedstrijd afscheid worden genomen van de vertrekkende spelers op het veld.

Kunt u niet aanwezig zijn tijdens de wedstrijd, maar bent u wel seizoenkaarthouder? Tot en met 22 mei kunt u op vertoon van uw seizoenkaart uw cadeau afhalen bij de hoofdingang van het Telstar Stadion. Zie ookwww.sctelstar.nl. (foto: Michel van Bergen)