Volop kerstsfeer op Franciscusschool

Dinsdag vonden er maar liefst drie optredens plaats voor de kinderen van de Franciscusschool. Deze werden verzorgd door het improvisatie-theatergezelschap Ziezus.

Er was een voorstelling voor de bovenbouw, daarna voor de onderbouw en in de middag mocht de middenbouw komen kijken. De inbreng van de kinderen werd direct meegenomen in het theater.

Leerlingen mochten zelf naar voren komen op het podium, en teksten van de kinderen werden in de liedjes verwerkt. Dit zorgde voor extra veel plezier! De kinderen hebben veel gelachen bij deze voorstelling.

Woensdagochtend stond ook in het teken van kerst. In het speellokaal werden de groepen uitgenodigd voor een kerstviering. De dienst stond onder leiding van pastor Ton Hekkenberg.

Het thema van deze viering was ‘Op weg naar het licht’. Groep 7 had hierin een grote rol. Het kerstverhaal werd nagespeeld door de leerlingen van die groep. Daarnaast was er ruimte voor zang en luisteren naar verhalen.

Op donderdagavond houden de kinderen met elkaar het kerstdiner, een gezellige en sfeervolle afsluiting van een mooi kerstweek. (foto: aangeleverd)