Vijftien jaar Lengerique: reden voor een feestje!

Santpoort – Lengerique bestaat vijftien jaar en dat is reden voor een feestje. Om de klanten te bedanken verloot Lengerique gedurende de gehele ‘feestmaand’ oktober mooie prijzen!

Hoe gaan ze dit doen? De aankoopbon is tevens je ticket om kans te maken op een van de mooie prijzen. Te winnen zijn onder meer zes lingeriesets ter waarde van 125 euro en Cyell nachtkleding ter waarde van 75 euro. Verder tien Oroblu panty’s, twee Spanx leggings ter waarde van 99 euro, een Liu Jo-sjaal ter waarde van 65 euro en diverse leuke goodiebags vol verrassingen. Ook krijg je vijftien procent korting op je slip bij aankoop van een lingeriesetje (niet te combineren met verjaardagsbon, cadeaubonnen of andere kortingen).

Voor iedere klant ligt in de winkel een leuke giveaway klaar en als je een leuke foto van Lengerique post op Instagram of Facebook maak je ook nog eens kans op een cadeaubon ter waarde van 125 euro! Debby Thijssen en haar team zijn er trots op dat ze deze mijlpaal in het bestaan van het bedrijf hebben bereikt. ,,Wij hebben er erg veel zin in, dus kom gezellig langs, koffie en lekkers staat klaar!’’ (Foto: aangeleverd)