Verweesde fietsen in Driehuis

Foto boven:
Naast de verzamelcontainers op de Albert Verweylaan in Driehuis staat al wekenlang een elektrische fiets aan een boom gekluisterd. (Foto: Arita Immerzeel)

Driehuis – In Driehuis staan al meer dan vier weken twee mooie fietsen in de openbare ruimte gestald. Zij staan allebei met een stevige ketting vast. Zijn ze vergeten? Zijn ze gestolen? Waarom dan vastgezet? Van wie zijn ze? Hoezo? Dat zijn vragen die zich aandienen, want de fietsen zien er goed onderhouden en vrij nieuw uit. Zij staan deugdelijk vast met een stevige ketting. En ze zijn van een goede kwaliteit. Je zou denken, dat er een lekke band was of zoiets en iemand de bus heeft gepakt om thuis te komen. De banden zijn echter goed en de fietsen worden ook maar niet opgehaald. Eén van de fietsen verdwijnt ondertussen bijna onder het groen. Misschien herkent iemand zijn fiets? Want de fietsen zijn te goed om verder zo te verpieteren. De redactie staat open voor het vervolg van dit verhaal.

Bij een bushalte aan de Van den Vondellaan staat ook al wekenlang een mooie fiets vast met een stevige ketting. (Foto: Arita Immerzeel)