Vernieuwde DekaMarkt Velserbroek verrast klanten

De klanten trappelden van ongeduld, kort voordat woensdagochtend hun ingrijpend vernieuwde DekaMarkt in Velserbroek werd geopend. ‘Wat mooi’, ‘Hier kom ik nu graag boodschappen doen’. Klanten keken verbaasd rond in de winkel aan de Galle Promenade, die het gemak van de super combineert met de gezelligheid van de markt.

Nadat marktmeester annex supermarktmanager Mike de Groot de klanten had verwelkomd, zochten ze hun weg langs de kramen met versgebakken brood, gegrilde kip, vleeswaren en kaas van het mes, sushi, maaltijdsalades en pizza’s die geheel naar eigen keuze zijn samen te stellen. De nieuwe winkel heeft verder een sinaasappelpers en een wijnkraam. Bovendien is hij elke zondag geopend van 10.00 tot 20.00 uur.

Iedereen was zeer te spreken over het grote assortiment, de zeer lage prijzen en de topaanbiedingen. Vandaag, morgen 17 juli, vrijdag 18 juli en zaterdag 19 juli maken klanten bovendien kans op een van de acht fietsen met een krat vol vers of een van de 32 kratten vol vers. (foto: Reinder Weidijk)