Verkoop De Heeren in Santpoort van start

Zaterdag 17 juni start de verkoop van het project De Heeren in Santpoort. Wibaut transformeert het vervallen terrein van garagebedrijf het Motorhuis tot tien twee-onder-één-kap-woningen in de stijl van omliggende woningen.

Het ontwerp van de woningen aan de Wüstelaan is geïnspireerd op de Philips-woningen in de laan. Het rijtje van drie tweekappers is familie van elkaar, maar de woningen hebben elk een eigen karakter door de kleur en de detaillering. De verkoopprijzen van de woningen starten bij 640.000 euro vrij op naam.

De twee tweekappers aan de Hoofstraat hebben elk een eigen karakter, waardoor ze goed passen in het diverse straatbeeld. Het ontwerp is met veel oog voor detail gemaakt. De detaillering in het metselwerk refereert bijvoorbeeld naar luiken van bestaande woningen in de straat. De verkoopprijzen van de woningen starten bij  575.000 euro v.o.n.

Op 17 juni van 11.00 tot 14.00 uur geeft Wibaut op Landgoed Duin & Kruidberg informatie over de woningen, prijzen en de verkoopprocedure en is alle verkoopdocumentatie beschikbaar. Informatie over het woningaanbod staat op www.deheereninsantpoort.nl.

Wibaut creëert bijzondere woningen op bijzondere locaties. Vanuit de volle overtuiging dat elk project leidt tot een bijzondere woonplek voor de nieuwe bewoners. Waar bewoners prettig kunnen wonen en leven, nu en in de toekomst.