Verbinden staat centraal in RaboWeek IJmond

Leden en klanten van Rabobank IJmond zijn van harte uitgenodigd voor de activiteiten in de RaboWeek IJmond, die de bank van 26 oktober tot en met 3 november organiseert. Zij mogen een introducé meenemen.

Rabobank IJmond is een maatschappelijk betrokken bank die een positieve bijdrage levert aan wonen, werken en recreëren in de regio. De RaboWeek IJmond is daar een mooi voorbeeld van. In samenwerking met lokale ondernemers, vrijwilligers en de ledenraad worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd voor verschillende doelgroepen.

Directievoorzitter Jakob Klompien: ,,De RaboWeek staat dit jaar in het teken van verbinden. Wij doen dat door leden met elkaar in contact te brengen, maar ook door kennis te delen en ondernemende klanten de kans te geven zichzelf te presenteren. Daarmee geven we invulling aan de coöperatieve kernwaarden van de Rabobank, waarin verbinden een belangrijke plaats inneemt.’’

De RaboWeek IJmond start op donderdag 26 oktober met een Game-event voor jongeren in het Rabobank IJmond Stadion met online helden Yarasky en HetGamePortaal.

Maandag 30 oktober staat in het teken van circulaire economie en alles wat daarmee verband houdt. Het event vindt plaats op Landgoed Duin & Kruidberg met gastspreker Herman Wijffels, top-econoom en voormalig bestuursvoorzitter van de Rabobank.

Dinsdag 31 oktober staat het Fashion & Food Event op het programma: een heerlijke avond in de A9 Studio’s vol muziek, dans, fashion en diverse hapjes uit de regio.

Woensdag 1 november draait alles om vitaliteit en duurzaamheid tijdens ‘De vitale derde helft’ met Wilfred Genee in het Rabobank IJmond Stadion (foto).

Op woensdagmiddag 1 en vrijdagavond 3 november vindt traditiegetrouw een gezellige middag en avond voor senioren plaats in het Kennemer Theater en het Thalia Theater.

Aanmelden kan via www.rabobank.nl/ijmond. Hulp nodig? Bel dan 023-5133500.