Velserbroekse schildert voor zoon Bob Marley

De Velserbroekse kunstenares, Lynn Spoor, heeft kunstwerken geleverd aan de zoon van Bob Marley, Rohan Marley. De afgelopen tijd heeft Lynn veel artworks gemaakt waarvan één in het bijzonder.

Een paar maanden terug kreeg Lynn contact met Rohan Marley via Instagram over het onderwerp kunst, vertelt ze. ‘Hij was erg geïnteresseerd in de artworks die ik heb gemaakt van zijn vader, Bob Marley, en het werk van Gandhi. Na veel contact heb ik hem goed persoonlijk leren kennen. Het is een man van passie en liefde voor creativiteit’.

Ongeveer 2 werken terug zijn de werken van Lynn opgestuurd naar New York. ‘Het is echt ongelooflijk snel gegaan, zelf had ik nooit kunnen dromen dat mijn werken nu in de woonkamer hangen bij de Rasta familie!’ Rohan Marley is de eigenaar van Marley Coffee en toert momenteel veel door Europa om zijn passie over koffie te delen.

Verder is Lynn zelf nu ook druk bezig met nieuwe projecten. Zo heeft zij een samenwerking met eem Nederlandse designer uit de muziekindustrie, Ruud van Eijk. ‘Er komt écht een mooi resultaat uit deze samenwerking. Ik kan er nog niet te veel over verklappen maar vleugels strekken zich uit’, vertelt Lynn als hint over de samenwerking. Ondertussen heeft ze een eigen atelier beschikbaar gekregen waar ze mooi de ruimte heeft om zich te ontwikkelen.