Veel animo voor sponsoring Strawberries

Het zijn drukke tijden voor de sponsorcommissie van Strawberries. Verschillende bedrijven besloten onlangs om de enige hockeyclub in Velsen (langer) te ondersteunen. In de afgelopen weken werden overeenkomsten getekend met onder meer Bos Kookt, Citroën Amsterdam, Gordijnatelier Venice, Donker Beton Techniek, Zebra Uitzendbureu en Dudink & Starink Advocaten.

Tijdens de jaarlijkse Zomerborrel was het de beurt aan Fortado (voorheen De Telecomadviseur) en WorldEmp om hun handtekening te zetten. Nieuwkomer WorldEmp sponsort de club maar liefst 50.000 koffiebekers. Op de foto brengen Friso Huizinga, Ronald Cornelisse en Frank Korf een toast uit op een succesvolle samenwerking.

Zondag vond ook de symbolische overhandiging plaats van het nieuwe Strawberries-shirt aan Chung-San Han van Stofwisselkracht. Het logo van deze stichting heeft een plekje gekregen op de mouw. Stofwisselkracht is het goede doel van Strawberries. Zaterdagavond leverde het jaarlijkse Stofwisselkrachttoernooi, georganiseerd door de trimhockeyers, het prachtige bedrag van 5400 euro op.

Alle spelende leden van Strawberries hebben dankzij Rabobank IJmond, Select Windows Van der Vlugt en Huijg Sport een nieuw wedstrijdshirt gekregen. De hockeyclub met ruim 800 leden bestaat in oktober 85 jaar. Zie ook www.khc-strawberries.nl.