Uitreiking jaarbeker bij dressuurwedstrijd junioren Kennemergaarde

Santpoort – Zondag werd de dressuurwedstrijd voor de junioren gehouden op manege Kennemergaarde. De ruiters reden in de binnenbaan hun proeven voor de jury en vanuit de foyer konden trotse familie en vrienden alles goed volgen.

Aan het eind van de dag werd de uitslag bekend gemaakt: In de rubriek F4 ging de eerste prijs naar Amber de Groot op Tarenko met 219 punten. De F5 werd gewonnen door Zarah Theeuwes op Tarenko met 215 punten en tweede werd Jolein Nelis op Zsa Zsa met 214+ punten. In de F6 ging de eerste prijs naar Zina Laan op Loverboy met 217 punten. De winnaar van de F7 werd Alex Hurl op Vivaldi met 218 punten en op de tweede plaats eindigde Billie Babeliowsky op Picasso met 214 punten. Tot slot de rubriek F8-F10 en deze had als winnaar Robin Meekel op Zinzi met 218 punten. Aan het eind van het jaar wordt er altijd een Jaarbeker uitgereikt! Deze gaat naar de ruiter met de hoogste resultaten, die tenminste 4 wedstrijden gereden heeft en ook de laatste wedstrijd van het jaar meerijdt. De Jaarbeker voor de beste junior ruiter van 2019 werd gewonnen door de 11-jarige Dominiec Emmelot. 

Op de groepsfoto: Amber, Jolein, Robin, Zarah, Billie, Zina, Alex en Dominiec. Op de foto alleen: Dominiec Emmelot met de jaarbeker. (foto’s: aangeleverd)