Uit den Vreemde stopt met de winkel in Santpoort

Santpoort – Uit den Vreemde bestaat in december twintig jaar. De eigenaren Ad en Anke Koops hebben, mede gezien hun leeftijd, besloten dat dit een mooi moment is om rustig af te bouwen. De opheffingsuitverkoop is begonnen en klanten kunnen profiteren van hoge kortingen op het gehele assortiment.

Bij Uit den Vreemde zijn new age, Yoga- en meditatie-artikelen te vinden, maar ook oosterse kunst, mineralen, zilveren sieraden, wierook, tarotkaarten, koshi gongs, dromenvangers, klankschalen, yogakleding, hamamdoeken en Yogi Tea. Voor klanten is dit het ideale moment om cadeautjes voor de komende feestdagen met hoge korting in te kopen. Een definitieve sluitingsdatum is er nog niet, dus men kan voorlopig nog genieten van deze unieke winkel.

Wat veel mensen niet weten dat Uit den Vreemde meer is dan alleen een winkel. Het is tevens een toonaangevend import- en exportbedrijf in oosterse kunst, new age, yoga- en meditatie-artikelen. De groothandel levert aan winkeliers, yoga- en spirituele centra, scholen, verenigingen en webwinkels. Uit den Vreemde is eigenaar van de yogamerken YogaStyles en Om Namaste en mededistributeur van Yogi Tea. Eigenaar Ad Koops is tevens Brand Ambassador van Yogi Tea en verzorgt voor dit theemerk de promotie en verkoop op alle grote evenementen, zoals de Horecava, Huishoudbeurs, Gezondheidsbeurs en diverse yogafestivals.

Uit den Vreemde haalt nu het merendeel van haar omzet uit online verkoop van artikelen uit de groothandel en de particuliere webshop. Ook is het bedrijf partner van Bol.com en Catawiki. De komende jaren gaan Ad en Anke Koops op zoek naar de juiste kandidaat om Uit den Vreemde import-export over te nemen. 

Kijk op www.uitdenvreemde.nl voor meer informatie of kom langs aan de Hoofdstraat 172 te Santpoort-Noord. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Telefoon: 023 5390750. (foto: aangeleverd)