Vakantie met gezin

Trek er met het hele gezin op uit! Dit zijn 4 vakanties voor het hele gezin in de bergen

PARTNERBIJDRAGE

Een vakantie in de bergen is perfect voor gezinnen die van avontuur en natuur houden. De bergen zijn de perfecte vakantiebestemming door de veelzijdigheid die het biedt. Of je nu wilt wandelen, fietsen, skiën of gewoon genieten van het prachtige uitzicht, er is voor jong en oud wat wils! In dit artikel delen we vier fantastische vakantie mogelijkheden in de bergen waar het hele gezin van zal genieten.

Familievakantie in de Stubaier Höhenweg

Wanneer je aan bergen denkt, dan is de kans groot dat Oostenrijk het eerste land is waar je aan denkt. De Oostenrijkse Alpen is de perfecte locatie voor een leuke familie vakantie. Voor families die houden van wandelen, is de Stubaier Höhenweg een prachtige wandelroute. Deze route loopt door het adembenemende Stubaital en biedt spectaculaire uitzichten op de omliggende bergen en gletsjers. Tijdens de wandeling kun je samen met je familie genieten van de frisse berglucht, de prachtige natuur en de gezellige berghutten waar jullie kunnen genieten van een heerlijke maaltijd.

De Stubaier Höhenweg is ideaal voor families, omdat de route niet te zwaar is en er genoeg mogelijkheden zijn om pauze te houden en te genieten van het uitzicht. Daarnaast zijn er ook verschillende activiteiten voor kinderen, zoals speeltuinen zodat zij even hun eigen gang kunnen gaan.

Familievakantie in de bergen met kinderopvang

Oostenrijk biedt niet alleen avontuur, maar ook luxe voor families die dat graag willen. Er zijn verschillende hotels in de bergen die speciale faciliteiten en activiteiten aanbieden voor kinderen, zoals kinderclubs, speeltuinen en animatieprogramma’s. Er zijn verschillende hotels in de bergen die goede faciliteiten en activiteiten aanbieden voor kinderen, zoals kinderclubs, speeltuinen en animatieprogramma’s. 

Op deze manier kunnen jullie als ouders genieten van wat ontspanning terwijl de kinderen zich vermaken en nieuwe vriendjes maken. Deze hotels hebben ervaring met kinderen en kunnen daarom activiteiten, zoals wandelingen, fietstochten of excursies aanraden die geschikt zijn voor kinderen en volwassenen. 

Familievakantie in een vakantiehuis in de bergen

Willen jullie liever wat meer vrijheid en privacy tijdens de vakantie? Kies er dan voor om in een leuke berghut te verblijven. Er zijn verschillende vakantiehuizen te vinden in de bergen die geschikt zijn voor gezinnen, met genoeg ruimte en faciliteiten voor iedereen.

Een voordeel aan het verblijven in een eigen vakantiehuis is dat je alles lekker zelf kan bepalen. Je hoeft geen rekening te houden met een ontbijt, welke routes jullie gaan wandelen en hoe laat jullie opstaan. Daarnaast is het ook een goede optie voor gezinnen met huisdieren, omdat veel vakantiehuizen huisdieren toelaten.

Familievakantie in een bergresort met activiteiten

Worden jullie liever in de watten gelegd in een all-inclusive? Dan ben je ook aan het goede adres in de bergen. Verblijf bijvoorbeeld in een bergresort dat veel activiteiten organiseert. 

Er zijn verschillende resorts in de bergen die goede faciliteiten aanbieden voor gezinnen, zoals zwembaden, wellnesscentra, sportfaciliteiten en animatieprogramma’s.

Op deze manier kun je als gezinnen genieten van een zorgeloze vakantie waar alles geregeld is en waar iedereen zich kan vermaken. Op een all-inclusive hoef je je niet te vervelen omdat er veel leuke activiteiten worden georganiseerd, zoals excursies, workshops en thema-avonden.