Trampolinespringers TVIJ in talentengroep Alkmaar

Vier weken geleden hebben trampolinespringers van TVIJ meegedaan aan de testdag trampoliespringen in Alkmaar. Na afloop van deze selectietraining zouden de beste en meest getalenteerde springers van deze regio worden uitgenodigd om eens in de twee weken extra te komen trainen in het Talent Ontwikkelingscentrum in Alkmaar.

Trampolinevereniging TVIJ had drie van haar leden opgegeven om aan de testdag mee te doen: Joy van Keijzerswaard (12), Anouska Plas (15) en Lieke van Vierzen (9). Onlangs kwam de uitslag binnen en beter had voor TVIJ niet gekund want ze zijn alle drie uitgenodigd om één keer in de veertien dagen samen met andere veelbelovende trampolinetalenten uit Noord-Holland hun kunst en vliegwerk te verbeteren.

Tessa Koster en Annick Houthuizen, twee jonge trainsters van TVIJ zullen de sporters gaan begeleiden. Zij gaan op toerbeurt lesgeven in Alkmaar en leveren op die manier hun bijdrage aan de regioselectietrainingen, bovendien werken zij zo gelijktijdig aan hun eigen deskundigheidsbevordering. TVIJ feliciteert jullie allemaal met dit behaalde succes en hoopt in de toekomst nog veel van jullie te horen!

Achter de schermen is het bestuur van TVIJ druk bezig, de bouw van een nieuwe trainingslocatie met zes trampolines en een valkuil te realiseren. Wie weet kunnen deze trainingen in de toekomst dus ook in Velserbroek plaatsvinden. Zie ook www.tvij-trampoline.nl. (foto: aangeleverd)