Theater en vinylplaatjes draaien in Kraaktheater

Op zaterdag 2 april speelt Pheng haar eerste avondvullend stuk in Het Kraaktheater in Driehuis. Pheng, bestaande uit Phyllis en Edgar Buijsman, speelt het stuk Vals van Lot Vekemans. De theatergroep is bekend van verschillende prijswinnende eenakters op eenaktersfestivals. 

Twee zussen Kat en Sis, gespeeld door Phyllis Buijsman en Annette Oomen – de ene een ouder wordende theateractrice, de andere een bekend gezicht van de televisie, wachten in een cel. Ze worden verdacht van een dodelijk verkeersongeluk, met vluchtmisdrijf.

In afwachting van het verhoor spelen de gevoeligheden op: de zussen koesteren ingesleten oordelen over elkaar, maar willen elkaar ook in bescherming nemen. Pas wanneer Ge, gespeeld door Bruno La Rooy, in hun cel belandt sluiten ze de rangen: Ge is de enige getuige van het ongeval.

Na afloop draait DJ Marco vinylplaatjes. Bezoekers kunnen hun eigen favoriete singeltjes om te laten draaien door de dj.

Het Kraaktheater biedt op antikraak-locaties een podium voor podiumkunstenaars. Huidige locatie: voormalig verzorgingstehuis Velserduin, Nicolaas Beetslaan 4 in Driehuis.

De zaal is open vanaf 20.00 en de voorstelling start om 20.30 uur. Prijs 6,50 euro inclusief pauzedrankje. Uitsluitend vooraf kaartjes bestellen op kraaktheater@gmail.com.