Test je kennis tijdens de Retrowielerquiz

In welk jaar werd de eerste Giro d’Italia georganiseerd? Wie won het vaakst Milaan-San Remo? Weet jij het antwoord op dit soort vragen? Doe dan mee aan de retrowielerquiz!

Woensdag 20 april organiseren Retro Cycling Shirts, Café ‘t Centrum en Hart voor Ons Huis een wielerquiz die in het teken staat van de Giro d’Italia en de voorjaarsklassiekers. De Giro d’Italia start dit jaar in Nederland en het is dus een goed moment om eens te testen hoe het met je wielerkennis gesteld is.

Stel een team samen en kruis de degens met andere teams. Weet je nou helemaal niets van wielrennen kom dan ook. Je kunt je altijd nog door de petje op/petje af-ronde heen bluffen. Of gewoon gezellig een drankje doen.

Deelname aan de quiz kost 3 euro per persoon. De opbrengst gaat naar Ons Huis in Heemskerk. Een team mag maximaal uit vier personen bestaan. De retrowielerquiz wordt gehouden in Café ’t Centrum op de Kennemerlaan in IJmuiden en bestaat uit acht vragenronden en twee tussenronden.

Naast eeuwige roem zijn er mooie prijzen te winnen. Stel een team samen en test je koerskennis! Opgeven hoeft niet, maar kan wel via info@retrocyclingshirts.com.