Telstar start met Walking Football

De Witte Leeuwen zijn er voor iedereen. Dus ook voor de 55-plussers uit de IJmond. Het nieuwste initiatief van Telstar, OldStars Walking Football, sluit hier naadloos op aan. De kick-off is op woensdag 1 maart om 19.00 uur.

Telstar heeft in samenwerking met buurman CareworX en het Nationaal Ouderenfonds gewerkt aan een totaalconcept om OldStars Walking Football in de regio IJmond een plek te geven. Hoe dit allemaal is uitgewerkt wordt op 1 maart uitgelegd. Het is vooral belangrijk dat het op een goede en verantwoorde manier gebeurt. OldStars Walking Football vindt plaats binnen de hekken van het Rabobank IJmond Stadion.

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. OldStars Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Via OldStars Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalkwaliteiten nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om de sociale contacten uit te breiden met mensen met dezelfde passie: voetbal!

Ben jij 55-plusser en geïnteresseerd in OldStars Walking Football? Kom dan 1 maart naar de kick-off. Je hoeft die avond nog geen sportkleding mee te nemen. Het is introductie en daarna inschrijven voor deelname. Aanmelden kan via administratie@sctelstar.nl. (foto: KNVB)