Telstar sluit seizoen af met ‘pitch invasion’

Vrijdag 5 mei is het Rabobank IJmond Stadion het decor van een prachtig affiche: Telstar-VVV Venlo. Het is de laatste wedstrijd van het seizoen en de Witte Leeuwen pakken daarom groot uit.

De Venlonaren spelen een officiële uitzwaaiwedstrijd. De Limburgers zijn gepromoveerd naar de Eredivisie! En Telstar? Telstar viert ook feest, want de club speelt 40 jaar aaneengesloten Eerste Divisie!

Rondom de wedstrijd organiseert Telstar in samenwerking met VVV Venlo een prachtige avond voor iedereen met een voetbalhart. Het zogeheten cultarrangement laat de voetballiefhebbers kennismaken met de vele facetten van de Velsense club.

Treinreizigers uit den lande worden in Haarlem met de bus opgehaald. Onderweg genieten zij van lauw goedkoop bier, een slappe frikandel en slechte moppen. Dat zijn de eerste vijftien minuten van een prachtige avond.

In het stadion vinden nog veel meer activiteiten plaats. Uiteraard hoopt iedereen op een geweldige wedstrijd met als finale een ‘pitch invasion’. Supporters, spelers, en sponsoren van beide clubs gaan gezamenlijk het veld op om te genieten van de laatste Jupiler League-uurtjes van het seizoen 2016/2017. Samen heffen zij het glas en proosten zij op een mooie toekomst. Waar in Nederland zien we dat? Alleen bij Telstar!

Via www.1963voetbalreizen.nl is het voor iedereen mogelijk om direct kaarten te kopen. Voor het symbolische bedrag van 19,63 euro gaat u met de bus vanaf Haarlem station naar het Rabobank IJmond Stadion en kunt u genieten van het volledige cultpakket.