Telstar gaat weer voor een volle tent

FC Den Bosch, FC Dordrecht, Almere City FC, Go Ahead Eagles, NEC Nijmegen, De Graafschap, FC Eindhoven, Jong AZ en FC Volendam. Wat deze clubs gemeen hebben? Ze stapten allemaal gedesillusioneerd in de bus nadat de Witte Leeuwen hen stuk voor stuk op een nederlaag hadden getrakteerd.

Telstar won met uitslagen als 3-2, 4-1, 4-0. Uitslagen die nooit zullen wennen, maar dit seizoen is het toch écht realiteit. Het Rabobank IJmond Stadion is dit jaar een zo goed als onneembare vesting. Onder aanvoering van Mike Snoei wordt aanvallend voetbal omgezet in punten. Héél veel punten. En wij? Wij zijn daar énorm trots op.

En toch. En toch missen wij iets. Deze spelers, deze staf, deze club. Zij verdienen meer. Nóg meer mensen. Dit seizoen is er een fantastische groei te zien in het aantal bezoekers van de thuiswedstrijden van Telstar. Voor het eerst sinds acht jaar verkocht  een thuiswedstrijd in de Jupiler League in zijn geheel uit. Maar deze helden in het wit verdienen nóg meer mensen. Die tent moet vol, en dat élke thuiswedstrijd!

U heeft de ploeg dit seizoen meerdere malen over een dood punt heen gebracht. Een achterstand tegen Jong Ajax werd goedgemaakt in de slotfase, tegen NEC Nijmegen en De Graafschap werd in de slotfase zelfs de winst behaald. Uw steun vanaf de tribunes is doorslaggevend. Laat daar geen misverstand over bestaan.

En nu? Op vrijdag 9 maart speelt Telstar opnieuw een thuiswedstrijd. Ze gaan cruciale weken in met het oog op Jupiler League play-offs. Deze week ontvangt Telstar Helmond Sport en kan er, wederom, een belangrijke stap gezet worden richting dat fantastische slot van het seizoen. Iets waar de club en haar supporters zo naar uitzien, en dit seizoen meer dan recht op heeft!

De vertrouwde kreet #dietentmoetvol is weer van stal gehaald. Wij gaan deze kreet gebruiken om tegen Helmond Sport de tribunes propvol te hebben. Om de Witte Leeuwen op en naast het veld het gevoel te geven dat wij samen die Jupiler League play-offs gaan halen. Dat het Rabobank IJmond Stadion de onneembare vesting blijft zoals hij dat nu is!

Jij kunt ons helpen. Jij bent de zogeheten verteller van het Witte goud. Vertel jouw familie, vrienden, kennissen, buurtkinderen, oude scharrels en een ieder die het maar horen wil: die tent moet vol!

Heb jij nog geen kaart? Bestel hem dan vandaag nog via www.telstarticket.nl. (foto: 1963-pictures.nl)