Telstar gaat vrijdag voor volle bak

Elke Telstar-supporter is bekend met het magische getal 63, het oprichtingsjaar van Telstar. Het is dan ook geen toeval dat Telstar juist op vrijdag 6-3 tijdens haar thuiswedstrijd tegen VVV Venlo volledig voor de winst gaat. Daarnaast is de aftrap voor de vierde periode, de periode waarin Telstar vol voor de prijzen gaat!

Om deze datum extra speciaal te maken heeft Telstar deze avond unieke acties in het teken van het getal 63 staan. Op deze avond zullen de acties variëren en zal het een avond vol winnaars worden. Entreekaarten worden met 63% korting verlaagd, waardoor de prijzen verschillen van 2 euro voor de jeugd t/m 16 jaar tot 4 euro voor de oost tribune en 6 euro voor west tribune voor volwassenen. Daarnaast zal er een loterij zijn, waarbij 63 prijzen worden verloot en krijgt elke 63ste bezoeker ook een leuke prijs.

Als klap op de vuurpijl: bent u geboren in het jaar 1963 of bent u dit jaar 63 jaar? Dan krijgt u gratis entree, een mooi presentje en wordt u ontvangen in de businessclub van Telstar (stuur van te voren een kopie van een geldig identiteitsbewijs naar administratie@sctelstar.nl).

Bent u nog niet overstag? Om het nog mooier te maken zal er in de rust en voor de wedstrijd een dweilorkest spelen om de sfeer fantastisch te maken en is er nog veel meer spectaculairs. De kaarten met 63% korting zijn vanaf dinsdagochtend tot aan de wedstrijd verkrijgbaar. Neem je vrienden, familie en wie dan ook mee en maak er samen met ons een waar voetbalfeest van!

Dus komt allen op 6-3-2015 om 20.00 uur naar Telstar–VVV Venlo om deze fantastische avond te beleven en als winnaar naar huis te gaan! (foto: ProShots)