Tata Steel introduceert digitale nieuwsbrief voor omwonenden

Tata Steel gaat omwonenden door middel van een digitale nieuwsbrief informeren over actuele ontwikkelingen bij het staalbedrijf.

Thema’s van de digitale nieuwsbrief zijn de rol van Tata Steel in de regionale economie, duurzaamheid en een gezonde leefomgeving. Belangstellenden kunnen zich voor de nieuwsbrief aanmelden via een banner op www.tatasteel.nl. Tijdelijk nodigt Tata Steel elke vijftigste aanmelder uit voor een exclusief bedrijfsbezoek voor twee personen.

,,We hebben al een digitale Milieunieuwsbrief”, aldus Myrna Kleinen, Community Manager van Tata Steel in IJmuiden. ,,Die is exclusief gericht op het informeren over milieuonderwerpen. Dat blijft ook zo. We introduceren daarnaast nu ook een algemene digitale nieuwsbrief, omdat er onder omwonenden behoefte is om regelmatig actuele informatie over Tata Steel te ontvangen.”

Tot nog toe verscheen vier maal per jaar het blad Rondom Staal, maar dat is minder actueel dan een digitale nieuwsbrief, gezien de tijd die nodig is voor productie en distributie van het blad. Deze week is dan ook het laatste nummer van Rondom Staal verschenen. Het blad wordt vanaf 26 april vervangen door de gelijknamige, maar frequenter (maandelijks) verschijnende digitale nieuwsbrief.