Stralende gezichten op MijnKerstmarkt.nl

Bijna 100 ouderen hebben woensdag een feestelijke middag beleefd in de Felison Cruise Terminal. Zij waren uitgenodigd door MijnKerstmarkt.nl, dat een uniek verwenconcept aanbiedt aan bedrijven.

De organisatoren van MijnKerstmarkt.nl zijn van mening dat niemand alleen kerst zou moeten vieren en hadden daarom contact gezocht met Stichting Welzijn Velsen en de Stichting OIG/IHD. Samen werd een groep ouderen geselecteerd die een uitnodiging ontving voor het kerstspektakel in de IJmuidense haven.

Voor de bezoekers stond een hapje en een drankje klaar. Daarnaast mocht iedereen een cadeau uitzoeken bij een van de kramen op de kerstmarkt. De verwennerij en gezelligheid zorgde voor veel stralende gezichten. ,,Het voelt goed om als organisatie op deze manier iets terug te doen voor mensen die het kunnen gebruiken”, aldus organisator Just Ritskes.

MijnKerstmarkt.nl is een uniek concept waarbij werknemers van regionale bedrijven hun eigen kerstpakket bij elkaar kunnen shoppen in combinatie met een kerstborrel of feest met live-entertainment. Het evenement wordt tot en met 22 december gehouden in de Felison Christmas Terminal in IJmuiden. (foto: Dennis Gouda)