Sponsorbijeenkomst Stormvogels groot succes

Vrijdag, 9 oktober was de jaarlijkse sponsorbijeenkomst van IJVV Stormvogels . Deze keer vond de gezellige avond plaats in het pand van IskesTowage en Salvage, het sleepbotenbedrijf van Jim Iskes.  De bijeenkomst werd geopend door voorzitter Nico Stoker.  

Na een korte terugblik op het vorige seizoen werd de insteek van het nieuwe beleid van de IJmuidenseclub aan alle aanwezigen toegelicht. Ook gaf voorzitter Nico Stoker het belang van de sponsors en vrijwilligers voor de club aan. Daarnaast werd ook Jim Iskes uitgebreid bedankt voor het mogelijk maken van de avond in het prachtige nieuwe pand aan de Monickendamkade. Tot slot overhandigde Stormvogels voorzitter Nico Stokerde shirtsponsoren van het komende seizoen Henk Brandjes van  Zebra Uitzendbureau en Chris van de Zwan van Swanlake een fraai Stormvogels shirt met hun naam erop.

Na deze opening was het woord aan Jim Iskes, die het aanwezige publiek met veel passie vertelde over zijn bedrijf. De genodigden hadden deze avond tevens de mogelijkheid om het sleepbotenbedrijf van Iskes beter te leren kennen. Zo kon men plaatsnemen in een simulator om zo zelf te ervaren hoe het is om te varen op één van de boten van IskesTowage en Salvage. Daarnaast was er een mogelijkheid voor de echte liefhebbers om het echte werk op de sleepboten te ervaren. Medewerkers van IskesTowage en Salvage namen de sponsors in verschillende rondes mee het water op om te ervaren hoe het werk er aan toe gaat.

Na deze tocht kon het publiek genieten van een heerlijk buffet dankzij hoofdsponsor Cornelis Vrolijk en verzorgd door restaurant de IJmond.De drankjes werden de hele avond op uitstekende wijze aangeboden door  Vila Westend uit Velserbroek.  Het werd zo een zeer gezellige samenzijn waar op een informele wijze sponsors, bestuur en een afvaardiging van de zaterdag en zondag-selectie met elkaar vooruit keken. Als klap op de vuurpijl was er door Jim Iskes aan het einde van de avond een spetterend optreden geregeld van ex-The Voice of Holland finalist, Jill Helena, die deze zeer geslaagde sponsorbijeenkomst tot één groot feest maakte.