SP onderzoekt meningen IJmonders over Tata Steel

Velsen – Tata Steel is bijna dagelijks in het nieuws. De reacties op dat nieuws hebben tot nu toe eigenlijk maar twee smaken. Of het gaat om de gezondheid van de omwonenden en dan is de beste oplossing dat het bedrijf dicht moet. Of het gaat om het voortbestaan van het bedrijf en dan gaat het om het belang van de staalproductie en werkgelegenheid. Dat beide standpunten zo tegenover elkaar zijn komen te staan is contraproductief, want de verdeeldheid speelt de Indiase eigenaar in de kaart.

Daarom is de SP gestart met een onderzoek onder alle IJmonders. Wat vinden zij dat er met het bedrijf moet gebeuren? Het onderzoek is te vinden op de website van de SP: velsen.sp.nl. U kunt vertegenwoordigers van de partij ook tegenkomen op verschillende plekken in Beverwijk, Heemskerk, IJmuiden, Velsen of Wijk aan Zee. Doe mee en vul het onderzoek in. Uw mening is belangrijk, laat deze kans daarom niet voorbij gaan! U kunt ook zelf meehelpen om het onderzoek af te nemen. Neem daarvoor contact op via de website velsen.sp.nl.

Op de foto:
Een team van de SP met uiterst links Remine Alberts (fractieleider SP Noord-Holland) en in het midden Elsa Postma (afdelingsvoorzitter SP Velsen). (Foto: aangeleverd)