Soli komt naar u toe deze zomer!

Driehuis – De orkestleden van muziekvereniging Soli nemen de laatste repetities voor de zomervakantie hun instrument onder de arm en komen in de hele gemeente Velsen spelen.

Het harmonieorkest speelt onder leiding van Vincent van den Bijlaard op dinsdag 11 juli om 19.30 uur bij De Luchte in Driehuis en op 18 juli om 19.30 uur bij Roos en Beek in Santpoort-Noord. Het repertoire is breed en afwisselend en bestaat uit klassieke muziekstukken, popmuziek en filmmuziek. Het klein orkest speelt op 13 juli om 19.45 uur bij de Hofstede in Velserbroek en op 20 juli om 19.45 uur bij zorgcentrum Breezicht in IJmuiden. Op de bok staat Ineke Wentink. Met het accent op populaire en lichte muziek is het klein orkest in staat een swingend en vooral afwisselend programma te brengen.

Het opleidingsorkest onder leiding van Rodney Calis speelt samen met de samenspelklas en de blokfluitklassen om 19.00 uur bij de Brederode Daltonschool in Santpoort-Zuid. Het opleidingsorkest is de kweekvijver voor orkestmuzikanten van Soli en dient als aanvulling op de muzieklessen die de leden van het orkest volgen bij muziekdocenten binnen en buiten Soli. Iedereen is van harte uitgenodigd om deze concerten bij te wonen. (Foto: Bernadette Duineveld)