‘Slaapfeest’ Stormvogels groot succes

Zaterdag 23 en zondag 24 mei werd bij Stormvogels het eerste ‘Slaapfeest’ georganiseerd. Het is de bedoeling dat dit een jaarlijks terugkerend evenement gaat worden speciaal voor de (jongste) jeugd.

Na ontvangst en lunch op zaterdagmiddag werden er op het hoofdveld tal van activiteiten georganiseerd waarin de kinderen hun talenten konden laten zien. ’s Avonds was een vossenjacht uitgezet waarbij de kinderen op zoek moesten naar 21 (verklede) ‘vossen’. Hierbij ook veel dank aan vrijwilligers van de Dierenambulance die spontaan hun medewerking verleenden door zich ook als ‘vos’ beschikbaar te stellen. Na terugkomst kon er nog wat gevoetbald worden op het veld alvorens de mannen in hun slaapzak in de tenten kropen. Helaas zijn een aantal jongens later de kleedkamer ingebracht omdat het behoorlijk koud was deze nacht.

Op zondag ontvingen ze VoetbalCity die hun activiteiten op het hoofdveld uitzetten. Met onder andere een pannaveld, levend tafelvoetbal, boardingvoetbal en snelheid schieten vermaakten de deelnemers zich prima. Mede door het fantastische weer deze dag(en) kon er gesproken worden van een zéér geslaagd evenement. Aan het eind van deze vermoeiende dagen ontvingen alle deelnemers een herinnering en werd de eerste editie tevreden afgesloten. Volgend jaar, aan het eind van het seizoen, zal het tweede Slaapfeest georganiseerd worden.