Sinterklaas logeert op boerderij Zorgvrij

Sinterklaas heeft een brief gestuurd met de vraag of hij op boerderij Zorgvrij mag logeren. Zijn schimmel Amigo komt ook mee!

De medewerkers van Zorgvrij hebben een mooie logeergelegenheid voor hem gemaakt. De kinderen mogen natuurlijk door de ramen spieken of Sinterklaas er toevallig is. Verder zijn er in de komende tijd leuke Sinterklaasactiviteiten te doen.

Op de boerderij kunnen de kinderen een schoenpakketje maken voor het paard. Ze knutselen een zakje en een wortel van papier en krijgen wat stro en een worteltje mee. Elke dag vanaf 23 november als de boerderij open is van 13.00 tot 16.00 uur. De kosten bedragen 2 euro.

Het bekende poppentheater de Zilveren Maan presenteert in november de speciale theatervoorstelling Pietjes gegiegel. De voorstellingen zijn op woensdag 23 november om 14.00 uur en 15.00 uur. Zaterdag 26 en zondag 27 november om 11.30, 13.00 en 14.30 uur. De voorstellingen duren drie kwartier en kosten 3,75 euro. Graag reserveren via jeannezilverenmaan@gmail.com.

De pieten komen op zondag 27 november en zondag 4 december ontbijten bij Onder de Platanen. Met knutselen en zingen van Sinterklaasliedjes. Reserveren via info@onderdeplatanen.nl. Een leuke tip voor een cadeautje voor peuters is het boekje Lizzy en Lars op boerderij Zorgvrij. Het boekje is te koop bij de balie van Zorgvrij en kost 8,50 euro.

De boerderij is in de winterperiode geopend van woensdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Het erf en de stallen zijn alle dagen van de week geopend. Zie ook www.spaarnwoude.nl.