Sinterklaas bezoekt Velserbroek op 25 november

Velserbroek – Sinterklaas heeft laten weten dat hij op 25 november naar Velserbroek komt. In het Polderhuis vindt dan een speciaal middagprogramma plaats voor kinderen en hun ouders. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden, het programma richt zich op kinderen van drie tot en met zeven jaar oud.

Het programma start die middag om 14.00 uur (inloop 13.45 uur) met een Sinterklaasfilm. Om 14.30 uur arriveert Sinterklaas met zijn pieten onder begeleiding van de pietenband. Een kwartier later start de pietenbingo. Vanaf 15.30 uur kan iedereen tenslotte genieten van een pannenkoek en een glas limonade. Het programma eindigt om 16.15 uur. Om deze middag mogelijk te maken, vraagt Dorpsvereniging Velserbroek een bijdrage van 2,50 euro per ouder. Voor leden is deelname van een kind gratis, niet-leden betalen 5 euro per kind. Ouders krijgen een consumptiebon ter waarde van 1,50 euro, kinderen krijgen van Sinterklaas een klein cadeautje.

Aanmelden kan tot 20 november via secretaris@dorpsverenigingvelserbroek.nl maar wees er snel bij, want vol is vol! Als niet-leden bij het aanmelden direct lid worden van Dorpsvereniging Velserbroek (15 euro per gezin per jaar) hoeven zij de kinderbijdrage niet te betalen. Kijk op www.dorpsverenigingvelserbroek.nl voor meer informatie. (Foto: Pixabay)