Shirley (8) wint sponsorprijs Vissenloop

Vorige week vrijdagmiddag vond in het hoofdkantoor van DFDS de uitreiking plaats van de hoofdprijs van de Vissenloop, een 4-daagse cruise voor twee personen naar Newcastle,  mét een extra hotelovernachting in Engeland.

DFDS Seaways is vanaf de eerste Vissenloop in 2014 één van de hoofdsponsors van dit wandelevenement waarvan de opbrengst in zijn geheel ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding. Dit jaar zorgden de ruim 1.900 deelnemers en de vele sponsoren voor een opbrengst van meer dan 48.000 euro! De gelukkige winnares van de sponsorprijs 2018 was de 8-jarige Shirley Timmermans uit IJmuiden, die erin geslaagd was om met hulp van familie, vrienden en kennissen een bedrag van 235,50 euro bijeen te brengen.

Uit handen van directeur Teun Wim Leene en de voorzitter van KWF Kankerbestrijding afdeling Velsen, Fred van Dam, ontving Shirley de tickets voor deze reis. Volgend jaar, op zondag 19 mei, zal voor de vijfde keer (een lustrum dus!) het wandelevenement Vissenloop worden georganiseerd. Ook dan zal de familie Timmermans weer deelnemen maar dan zal, in plaats van de 10 kilometer van de afgelopen jaren, worden ingeschreven voor de 15 kilometer.

Zie ook www.vissenloopijmuiden.nl. (foto: aangeleverd)