RTV Seaport neemt met marathonuitzending afscheid van Witte Theater

De voorbereidingen voor de marathonuitzending van RTV Seaport op vrijdag 22 december zijn in volle gang. Het radioprogramma staat geheel in het teken van het afscheid van het Witte Theater aan de Kanaalstraat.

Publiek is van harte welkom om langs te komen en een bod te doen op de cd’s, vinyl, apparatuur, schilderijen, relikwieën, meubilair dat niet mee verhuist naar de nieuwe locatie. Op Facebook staan foto’s van deze spullen. Tijdens de uitzending wordt de Kerst Top 50 uitgezonden die is samengesteld door DJ GeerAkkoord.

Natuurlijk wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd. En mocht er ruimte zijn in het bomvolle programma, dan kan het publiek tegen een kleine vergoeding zijn favoriete plaatje aankondigen op de radio. De opbrengst van de dag komt geheel ten goede aan de vernieuwing van de lokale omroep die door 52 vrijwilligers in de lucht wordt gehouden. Ook kunt u ter plaatse donateur worden.

Spontaan hebben zich veel artiesten en bekende personen uit de regio aangemeld die vrijdag langskomen. Burgemeester Frank Dales en wethouder Robert te Beest zijn van de partij, net als een aantal bekende IJmondianen.  Verder zal een aantal voormalige Seaport FM-dj’s, zoals Friso Huizinga en Mark Moreels, weer terugkeren achter de microfoon. (foto: RTV Seaport)