RKVV Velsen 100 jaar: het hele seizoen festiviteiten!

Velsen – Op 14 augustus bestaat RKVV Velsen 100 jaar! Een geweldige mijlpaal in het bestaan van de voetbalvereniging. En ze gaan het vieren, een heel seizoen lang! Het seizoen 2022-2023 staat in het teken van 100 jaar RKVV Velsen. De festiviteiten starten in het weekend van 12, 13 en 14 augustus.

Er is een mooi programma samengesteld met tal van activiteiten voor iedereen die iets met de club heeft. Voor jong en voor oud, voor leden en voor oud-leden, voor Vrienden van Velsen en voor sponsors, voor belangstellenden en voor iedereen die de club een warm hart toedraagt. Iedereen kan het meebeleven.

Voetbalclinic

Alle meiden en jongens van Onder 6 tot en met Onder 19 jaar kunnen op zaterdag 13 augustus deelnemen aan een voetbalclinic. Deze vindt plaats van 10.30 tot 13.00 uur op sportpark Driehuis. Voor een lunch wordt gezorgd. Martin Haar verzorgt de clinic samen met zijn zoon Dennis. Martin was zelf Nederlands voetballer van het jaar 1982 en oud-speler van PEC Zwolle, Go Ahead Eagles, HFC Haarlem, AZ Alkmaar en Sparta Rotterdam. Vervolgens had hij een mooie trainerscarrière bij AZ Alkmaar en is hij oud-hoofdtrainer van RKVV Velsen. Ook Dennis Haar kan al terugkijken op een mooie trainerscarrière bij AZ Alkmaar, Jong PSV, FC Utrecht, KRC Genk en recent nog Cambuur Leeuwarden. Aanmelden kan via clinic@rkvv-velsen.nl (vol is vol!).

Velsen 1 – Regioteam

Ook op zaterdag 13 augustus speelt hoofdklasser Velsen tegen een Regioteam onder leiding van de coaches Richard Plug en Rob Spronk. Het Regioteam bestaat uit spelers van onder meer Stormvogels, VSV, IJmuiden, ODIN’59 en anderen. Aanvang wedstrijd 15.00 uur op sportpark Driehuis en de toegang is gratis!

Reünie RKVV Velsen 100 jaar

Op zondag 14 augustus 2022 zal speciaal voor de oudere leden en oud-leden en oud-vrijwilligers, trainers, oud-verzorgers en oud-bestuursleden een sfeervolle reünie worden gehouden in de grote feesttent op het terrein van RKVV Velsen. Van 14.00 tot 17.00 uur is er volop gelegenheid om in een ontspannen sfeer je oude voetbalmakkers weer eens te ontmoeten en de hoogtepunten uit je – ongetwijfeld glorieuze – voetbalcarrière nog eens op te halen. De kaarten kosten 10 euro per persoon. Op de dag zelf krijg je bij aankomst twee consumptiebonnen. Geef dit ook door aan je oud- teamgenoten, of probeer als aanvoerder weer je hele team bij elkaar te krijgen! Kijk op www.rkvv-velsen.nl voor meer informatie.