Rieu én Van Duin op witte doek Stadsschouwburg Velsen

Velsen – De theaterplannen van André Rieu staan vanwege de coronaperikelen nog even in de ijskast. Maar helemaal weg uit de theaters is het Maastrichtse fenomeen, dat dit jaar zijn 15-jarig jubileum had willen vieren, niet. Voor zijn trouwe fans stelde de Koning van de Wals een bioscoopfilm samen, ‘Magical Maastricht’. Gevuld met de meest spectaculaire en gevoelige hoogtepunten uit zijn succesvolle concerten op het Maastrichtse Vrijthof.

De vrolijke en feestelijke sfeer van de legendarische openluchtshows krijgt op het witte doek dus een nieuw leven ingeblazen. De Stadsschouwburg Velsen maakt als kersvers filmtheater graag mooie sier met deze unieke Rieu-film. De film zal slechts drie weken in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Beide André’s verdienden eerder al hun eigen theatersporen in de Velsense schouwburg.

Gastheer André van Duin

Tussen de muziek door stapt naast Rieu niemand minder dan André van Duin in de schijnwerpers van het Maastrichtse Vrijthof. Hij is als gastheer de rode draad in de film. Bovendien neemt hij tussen alle bedrijven door aan zijn naamgenoot ook nog eens een exclusief interview af. 

Voor de miljoenen Rieu-fans een unieke mogelijkheid om de walsenkoning van dichtbij te leren kennen. In een hartverwarmend muziekspektakel waarin Rieu schittert als altijd.

Woensdag 26 augustus

De film wordt twee keer gedraaid op woesdag 26 augustus: om 13.30 en om 19.30 uur, een kaartje kost 14,50. De kaartverkoop is gestart via www.stadsschouwburgvelsen.nl. (Foto: Andre Rieu Productions-Piece of Magic Entertainment)