Ria uit Velserbroek wint 10.000 euro bij BankGiro Loterij

Een grote verrassing voor Ria uit Velserbroek. Zij heeft in de junitrekking van de BankGiro Loterij 10.000 euro gewonnen. Deze week werden Ria en haar man thuis verrast met het goede nieuws.

,,Dit is nog eens een mooi verjaardagscadeau, want afgelopen week ben ik 65 geworden”, aldus Ria. ,,We wonen nog maar net in dit huis, dus van het geld kunnen we de trap mooi opknappen. Die stond nog op ons lijstje. En wat overblijft willen we besteden aan een leuk reisje!”

Bij de BankGiro Loterij gaan er maandelijks meer dan honderdduizend prijzen uit. Iedere dag wordt een winnaar bekendgemaakt op basis van de maandelijkse trekking. Elke werkdag gaat er 10.000 euro uit, elke zaterdag 100.000 euro en elke zondag wordt de winnaar van een auto bekendgemaakt. Daarnaast reikt de loterij iedere maand ook nog eens 1 miljoen euro uit.

De prijzen van 10.000 en 100.000 euro zijn inclusief WeekprijzenVerdubbelaar. De prijs van 1 miljoen euro is de ene maand een unieke prijs voor één winnaar en de andere maand een prijs die meerdere winnaars delen.