Primeur: NK Flyboarden bij Villa Westend

Het NK Flyboarden vindt dit jaar plaats op de Westbroekplas bij Villa Westend. Op zaterdag 3 juni  komen de beste flyboarders naar Velserbroek om te bepalen wie de nationale titel in de wacht sleept.

Speciale gast is DJ Gregor Salto. Het NK Flyboarden duurt van 11.00 tot 18.00 uur. De toegang is gratis.

Flyboarden geldt als één van de meest sensationele sporten van dit moment. Dankzij een krachtige jet stream komen flyboarders tot wel 20 meter hoog en duiken zij als een dolfijn in het water.

Tijdens het NK wordt in drie categorieën gestreden om de Nederlandse titel. De kids verschijnen om 11.00 uur aan de start, gevolgd door de dames (12.00 uur) en de heren (13.00 uur). Vanaf 15.00 uur komen de flyboarders uit de Interleague in actie.

Het NK wordt om 16.00 uur afgesloten met een spectaculaire eindshow en de huldiging van de winnaars. Speciale gast is de internationaal bekende DJ Gregor Salto. Hij draait van 17.00 tot 18.00 uur op het strand aan de Westbroekplas.

Het NK Flyboarden wordt georganiseerd door de Flyboard Stichting Nederland in samenwerking met Villa Westend. De FSN is opgericht door Sky Watersports, FlyboardTeam Nederland, FlyboardforU, Fly Hero en Flyboard Nederland. De stichting heeft als doel om de sport te promoten, de flyboardwereld samen te brengen en het niveau van het flyboarden in Nederland te stimuleren en te laten groeien.

Bij Villa Westend kan het hele jaar worden geflyboard. Met de Westerbroekplas en een privéstrand pal voor de deur bieden zij een zeer divers aanbod (water)activiteiten.

Zie ook www.villawestend.nl.