Plug In gaat gewoon de planken op

Een ‘stomme’ film om op hilarische wijze hun gedwongen verhuizing van het Witte Theater naar het Technisch College Velsen ‘gestalte’ te geven. Een wekelijkse voorsteller van een karakter uit hun nieuwe stuk Fernando. Muziektheatergroep Plug In uit IJmuiden doet er alles aan om de aandacht van het publiek te krijgen.

,,Het Witte Theater is dicht, maar wij bestaan nog hoor! Natuurlijk voelt het als een groot verlies, maar we gaan de planken op.” Het Technisch College in IJmuiden is anders, toch is Plug In er van overtuigd dat ze ook daar een mooie voorstelling neer kunnen zetten.

,,We hebben er allemaal zo’n zin in, het wordt een feestje! We hopen op vier volle zalen om zo ook een statement te maken dat vlakke vloer theater van lokale makers in Velsen bestaansrecht heeft en een passend podium verdient.”

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Wilt ook u deze soms ontroerende en vooral vrolijke voorstelling niet missen, bestel dan kaarten à 15 euro via kaarten@theatergroepplugin.nl.

Plug In speelt Fernando op vrijdag- en zaterdagavond 17 en 18 november om 20.30 uur en op zaterdag- en zondagmiddag 18 en 19 november om 14.30 uur. (foto: aangeleverd)