Pinkenweekend bij Naaldkerk op 9 en 10 oktober

Santpoort – Op zaterdag 9 oktober vindt van 09.00 tot 14.00 uur rond de Naaldkerk de traditionele markt plaats. Het pinkencomité van de Naaldkerk organiseert het pinkenweekend voor de 88ste keer. Om 09.00 uur zal de markt officieel geopend worden.

Rond de Naaldkerk aan de  Frans Netscherlaan 12 plaatst de organisatie ongeveer twintig kramen met onder meer bloemen, boeken, fruit, kaasjes en spulletjes die vragen om een nieuwe eigenaar. Ook zijn kramen van Santpoort Helpt Madras en Vluchtelingenwerk aanwezig. Een gezellige dag voor kinderen, ouders, opa’s, oma’s en veel overig publiek dat de markt tijdens het pinkenweekend bezoekt. Er zijn nog een paar plekken voor de markt beschikbaar. Aanmelden kan via j.schoorl@hios.nl / kraam@olvab.nl / 06 10891029 óf 06 30548718.

Rad van Fortuin

In de Naaldkerk zullen weer diverse muzikale optredens plaatsvinden en draait het Rad van Fortuin met leuke prijsjes. Ook zijn er een loterij en een boekenmarkt. In de kerk worden koffie/thee met zelfgebakken taart en cake, soep en broodjes haring geserveerd. De kinderen kunnen cupcakes versieren. De goederenveiling start om 13.00 uur. Alle te veilen goederen zijn wederom gratis ter beschikking gesteld door de plaatselijke middenstanders en particulieren uit Santpoort en Velserbroek. Let op: coronacheck en ID-bewijs nodig bij binnenkomst.

Op zaterdag is de rouwkamer van Alice Loeters (Persoonlijke Uitvaartzorg) van 11.00 tot 13.00 uur te bezichtigen. Deze rouwkamer bevindt zich achter in de kerk. Tevens kunnen op deze zaterdag belangstellenden van 10.00 tot 15.00 uur een bezoek brengen aan het bijna-thuis-huis De Heideberg aan de Wulverderlaan 1 en informatie krijgen. Op zondag 10 oktober start de dag om 10.30 uur met een meditatieve viering in de Naaldkerk. Om 13.00 uur zal de traditionele bridge- en klaverjasdrive plaatsvinden. Opgeven hiervoor kan bij Loes Duineveld (loesduineveld@hotmail.com / 06 27072434).

De totale opbrengst van het pinkenweekend is geheel voor het onderhoud van de Naaldkerk. Kijk op www.olvab.nl voor uitgebreide informatie. (Foto: aangeleverd)