Missing image

Pieten geven training bij VSV

Velserbroek – Op 29 november doken de pieten van Sinterklaas onverwachts bij de jeugdtrainingen van VSV op en maakten er een groot feest van. Na eerst een tactische Spaanse training voor de jongsten te hebben verzorgd, wachtte er in de kantine de volgende surprise want voor iedere jeugdspeler stond er warme chocolademelk, een chocoladeletter en een cadeautje klaar.  Na dit grote feest gingen de pieten weer verder met hun werk en gingen alle kinderen moe maar voldaan weer huiswaarts.

De zaterdag daarop speelde Stormvogels niet voor Sinterklaas want de derby tegen VSV werd met -6-1 gewonnen. Al was deze uitslag, gezien het speelbeeld over de gehele wedstrijd, wel iets geflatteerd. Het feest in de kantine daarna was er echter niet minder om, waar de verbroedering volgens traditie weer plaatsvond.

De zondag 1 had, op weg naar een toppositie en op een moeilijk bespeelbaar veld, een groot belang op een positief resultaat thuis tegen WSV’30. VSV trok vanaf het begin het initiatief naar zicht toe en wist via Jesse Posseth al snel op een 1-0 voorsprong te komen. VSV vergat daarna door te drukken en op slag van rust scoorde WSV de gelijkmaker. Na de rust wisten Diego Mudde en Moreno Blom de score naar een 1-3 stand uit te breiden, waarna eerst WSV de 2-3 maar ook Bram Hillenaar scoorden, waarmee de uiteindelijke 2-4 de overwinning veilig werd gesteld.

Tactische Spaanse training voor de jeugd is nooit weg natuurlijk. Foto: aangeleverd