Open tennistoernooi voor 50-plussers

Het Open toernooi 50+ van LTC de Heerenduinen in IJmuiden wordt gespeeld van maandag 4 augustus tot en met 8 augustus 2014. De inschrijving voor dit toernooi is inmiddels geopend. Er kan worden ingeschreven in de categorieën damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel in de speelsterktes 5,6,7,8, en 9. De deelnemers worden ingedeeld in poules en spelen 3 of 4 wedstrijden van max 90 minuten. Uiterste inschrijfdatum is zondag 27 juli 2014.

Het Open toernooi 50+ wordt overdag gespeeld. In het voorafgaande weekend en elke avond wordt het hoofdtoernooi, het OPEN toernooi gespeeld op het tennispark aan de Heerenduinweg in IJmuiden. Het is de moeite waard om te komen kijken.

Het hoofdtoernooi wordt, evenals vorig jaar gesponsord door Zwart techniek. De banen voor beide toernooien worden gesponsord door Elta drukkerij, Lauer ICT, Ambachtelijke Slagerij Schaaper, Tenniscentrum IJmuiden, Sport 2000, Autobedrijf Stormvogels, Slijterij en wijnhuis Zeewijck, Smit & Hoogewerf bv, AFGL techniek.

Het Open toernooi 50+ is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een niet meer weg te denken super gezellig en sportief toernooi voor de hele regio. Het toernooi staat open voor deelnemers van 50 jaar en ouder. De organisatie is dit jaar in handen van Marga Geels en Marja de Groot. Zij verwachten dit jaar weer veel (nieuwe) deelnemers te kunnen verwelkomen op het tennispark. Tijdens het toernooi wordt er vanaf 12.00 gezorgd voor broodjes, snacks en warme maaltijden. In de kantine staan de vrijwilligers klaar om iedereen van dienst te zijn. Het Open toernooi 50+ wordt op vrijdag 8 augustus na 15.00 afgesloten met muziek.

Dit toernooi is een tennisevenement waar je zeker voor in moet schrijven want het is zoveel meer dan tennis alleen!